Skitid er et uafhængigt medie, som ejes og drives af mig – Anders. Jeg er uddannet skilærer i Østrig (Kaprun). På uddannelsen lærer man om alt fra skiudstyr til skisportens historie, og derfor har jeg meget viden og erfaring inden for dette område. Ikke nok med det har jeg siden barnsben brugt utallige uger på ski. Jeg har stået på ski i mange forskellige lande heriblandt Østrig, Italien, Frankrig og Norge. Freeride/off-piste disciplinen er min foretrukne ski disciplin, og jeg bruger derfor meget tid i puddersneen. Men jeg nyder dog også at carve på præpareret pister.

Hjemmesiden oprettede jeg i midten af 2019 med det formål at inspirere og hjælpe danske skientusiaster med at finde den rette skiferie, vælge det rigtige skiudstyr og få svar på spørgsmål vedrørerende ski og snowboard. En anden årsag til at oprette skitid er, at jeg nyder at skrive om skisport. Derfor var det nærliggende at kombinere de to ting – skisport og journalistik – ved at oprette en hjemmeside. Skitid er altså mit frirum, hvor jeg kan få lov til at dele ud af mine mange års erfaringer med skisport. I øvrigt har jeg forsøgt at skabe et brugervenligt og simpelt design for at imødekomme de fleste læsere.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil komme i kontakt med mig, så send en e-mail til mig. Jeg vil så vidt muligt prøve at vende tilbage til dig inden for 24 timer. Du kan kontakte mig på følgende e-mail adresse:

skitiddk@gmail.com

Et sundt arbejdsmiljø

Reklamebeskyttelse